GOTT NYTT ÅR!

Trots Corona- året 2021, med alla begränsningar som det inneburit har året ändå bara flugit iväg. Vi har haft vår G-kull som ser väldigt fin och lovande ut. Trevliga stabila valpar, med mycket liv i – precis som det ska vara. Helt otroligt fina valpköpare, som tar väl hand om och ser till att träna för framtiden – det du gör med din valp/ unghund, det har du igen när hunden blivit vuxen.

Jag och Lillis har varit på kurser under året. Det har varit viktigt i pandemins isolering, men även väldigt inspirerande för Matte. Lillis är en lättlärd, smart, känslig och mycket rolig hund att jobba med sej. Lite försiktig i början, men sen inga problem. Vi gick senast en kurs i Jaktapportering Special för Anette Lundin. Hon har blivit diplomerad instruktör för just detta och vi har fått möjligheten att delta i hennes examens-arbete. Otroligt inspirerande!! Även om man inte aktivt tänker jaga med sin hund, så har man mycket nytta och glädje av apporteringsarbete med sin hund.

Vickan har jobbat med viltspår med Fanta och klarat både anlagsprov och godkänt Öppenklass. Stort Grattis!! Ni är fantastiska!!! Deltog oxå på Blekinge-Mästaren tillsammans med Lillis, Doris, Megan och Lizzie. Alla skötte sej med den äran och fick så fina omdömen. Lillis slog Morsan och Syrran – hon kommer sej den lilla Skruttan!!