Kennelträff i Lindön

Alla valpar har flyttat till sina nya familjer. Det verkar gå bra för alla och det känns alltid skönt! Två av valparna har vi skrivit avtal med och de kommer vi hålla ett extra öga på, men det är så roligt att vi har flera på riktigt nära håll och till Skåne är det heller inte långt. En superfin och trevlig kull, med framtiden för sej. Tack Sandra att jag fick låna Arracks! Tror det blev en ”Perfect Match”!

Bo
Lizzie
Chili
Ines & Megan
Elton

MEN….. Den 2/10 kl. mitt på dagen hälsar vi alla Welshvänner välkomna till Lindön på en kennelträff. Då får vi ses igen – Kullsyskon-Halvsyskon- Mödrar- Släktingar i olika konstallationer. Släktskapet får vi reda ut när vi ses ( kan ju vara på väääldigt långt håll… ).

Ta med kläder efter väder- något att sitta på ifall det blir många – ett glatt humör- ngt att lägga på grillen, så knyter vi ihop allt och sist men inte minst; ERA FYRFOTA VÄNNER!! Vi gör som vi brukar – börjar med att gå en sväng för att avleda eventuella Drama -Queens el. Kingar – sen hänger vi och pratar hund. Det finns alltid utrymme för trim och tränings -tips, eller de frågor och funderingar som dyker upp.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!! Ni får oxå gärna avisera att ni kommer, så vi har ett hum om ungefärligt antal.